HTH Erhvervscenter - Fyn

Kontakt

HTH Erhvervscenter - Fyn
Ørbækvej 99
5220 Odense SØ

Tlf.: +45 63 15 32 00

E-mailadresse: erhvervodense@hth.dk

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Leverandør til alle typer af byggerier

Hos HTH Erhvervscenter på Fyn er vi den leverandør på det Skandinaviske marked, der har størst erfaring med at levere køkken-, bad-, bryggers- og garderobeløsninger til forskellige erhverv. Vi leverer til alle typer af byggerier – lige fra lejligheder, villaer og sommerhuse til institutioner, børnehaver samt ældre- og handicapboliger.  

Fast kontaktperson, lokale lagre og et bredt produktsortiment er blandt de fordele, du får som storkunde hos HTH Erhvervscenter på Fyn. Læg dertil gratis rådgivning og en høj leveringssikkerhed, og du har opskriften på, hvorfor vi er blandt håndværkernes foretrukne leverandører.

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Hos HTH Erhvervscenter på Fyn går vi op i detaljerne, og vi sikrer samtidig, at vores mål og produktdetaljer altid lever op til både dine og de europæiske standarder.

Vores dygtige konsulenter sørger for, at der er styr på dit forløb fra start til slut. Det gør, at du kan bruge din tid effektivt – uden at du skal bekymre dig om hverken kvalitet eller design. Book et gratis designmøde med en af vores konsulenter, og lad os drøfte, hvordan vi kan finde en løsning, der passer til dit projekt.