HTH GO Aarhus

Kontakt

HTH Aarhus
Agerøvej 29A
8381 Tilst

CVR. nr. 15277092

Tlf.: +45 87 40 88 66

E-mailadresse: aarhus@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Nyt køkken til knivskarp pris

Det skal være nemt at få nyt køkken, og det bliver ikke nemmere end hos HTH GO i Aarhus. Hos os er det dig, der bestemmer. Du bestemmer, hvad du vil stå, og hvad vi skal hjælpe dig med. Vi indfrier dine ønsker til design og kvalitet til en knivskarp pris, der giver dig råd til mere.

Hos HTH GO i Aarhus ved vi, at det moderne liv kræver sit køkken. Vi har alle forskellige ønsker til, hvordan et nyt køkken skal være. Det er også en af grundene til, at prisen på et nyt køkken afhænger af flere ting. Men står du selv for opmåling, design, afhentning og montering, får du et designerkøkken til en særdeles attraktiv pris.

Find inspiration til alle rum

Hos HTH GO i Aarhus har vores dygtige konsulenter erfaring med individuelle løsninger til alle rum. Ud over løsninger til køkkenet har vi også mange års erfaring med løsninger til både badeværelse og garderobe.

Du er altid velkommen til at komme ned i HTH GO-butikken i Aarhus, hvor du kan finde inspiration blandt vores udstillingsmodeller. Du kan også booke et gratis designmøde, hvor vi tager en uforpligtende snak om, hvordan vi finder den løsning, der opfylder dine ønsker til design, kvalitet og pris.

Vores team

Mikkel Laursen

Designer

87 40 88 69

milu@hth.dk

Mads Smed Rasmussen

Designer

87 40 88 68

msra@hth.dk

Mikkel Heiberg

Designer

87 40 88 62

mhei@hth.dk

Jane Møller

Designer

88 37 87 15

jmoe@hth.dk