HTH Aarhus

Kontakt

HTH Aarhus
Agerøvej 29a
8381 Tilst

Tlf.: 87 40 88 99

Fax: 87 40 88 98

E-mailadresse: aarhus@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Aarhus

Hos HTH Aarhus er vi specialister i at inspirere til og realisere dine køkkendrømme. I køkkenet samles familien og venner om god mad, og rummet skal derfor skabe de bedste rammer for hyggelige stunder.

Når du vælger et nyt køkken fra HTH Aarhus, får du et unikt køkken, som er tilpasset dig. For at sikre at dit nye HTH-køkken lever op til dine drømme og forventninger, hjælper vi dig fra start til slut. På den måde er du sikret en funktionel og praktisk løsning, som passer til dine behov og dit budget.

Kvalitetsløsninger hele vejen igennem

Vi stræber altid efter perfektion og sørger hele tiden for at medtænke alle detaljer i dit nye køkken, bad eller garderobe. Det afspejler sig i gennemtænkte løsninger, hvor alt fra skuffeindretning til bordplader leveres i højeste kvalitet og med de rette detaljer.

Kig forbi HTH Aarhus, hvor du både finder HTH- og HTH GO-produkter. Vores køkkenkonsulenter står altid klar til at vejlede dig. Du kan også booke et gratis og uforpligtende designmøde, hvor vi sammen starter rejsen mod dit nye drømmekøkken.