HTH GO Bornholm

Kontakt

HTH Bornholm
Åkirkebyvej 50
3700 Rønne

CVR. nr. 20710993

Tlf.: +45 56 93 24 60

Fax: +45 56 93 24 59

E-mailadresse: bornholm@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Kvalitetskøkkener til en attraktiv pris

Hos HTH GO i Rønne på Bornholm kan du få et personligt køkken i høj kvalitet og til en attraktiv pris. Vores koncept er enkelt: Vi har samlet en række køkkendesign, som du frit kan vælge mellem. Du er selv med til at designe, samle og sætte køkkenet op, og jo mere du selv står for, desto billigere bliver dit nye køkken.

Det er dig, der bestemmer, når du køber dit køkken hos HTH GO i Rønne. Vores køkkenkollektion består af 12 udvalgte design, som alle kan være med til at opfylde dine køkkendrømme. For at gøre dit køkken endnu smartere, har vi udviklet en række smarte køkkenløsninger til hverdagen.

Skal du have nyt bad eller garderobe, tilbyder vi også moderne løsninger til disse rum. Det giver dig mulighed for få én samlet løsning til hele hjemmet.

Få gode råd og vejledning

Der er mange overvejelser og svære beslutninger, som skal tages, når du køber et nyt køkken. Har brug for hjælp, står vi altid klar. Kig forbi HTH GO i Rønne, eller book et gratis designmøde. Vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere din køkkendrøm i et køkken, der opfylder alle dine ønsker og behov.

Vores team

Ricky Madsen

Butikschef

56 93 24 40

rima@hth.dk

Henrik Svendsen

Sælger

56 93 24 40

hens@hth.dk

Angelo Parente

Indretningskonsulent

56 93 24 40

ampa@bornholm.hth.dk