HTH Bornholm

Kontakt

HTH Bornholm
Åkirkebyvej 50
3700 Rønne

Tlf.: +45 56 93 24 40

Fax: +45 56 97 34 81

E-mailadresse: bornholm@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Velkommen til HTH i Rønne

Hos HTH på Bornholm er vi specialister i at gøre hverdagen lettere. Det moderne liv kræver sit køkken, og det er også grunden til, at vi konstant udtænker nye køkkendesign og løsninger, der imødekommer dine behov. Vores køkkener hos HTH på Bornholm er mere end et flot design – det er et brugbart design, der gør dit arbejde i køkkenet lettere.

Når du vælger et nyt køkken hos HTH på Bornholm, får du et køkken, der er i en klasse for sig. Med et solidt og bæredygtigt design får du en køkkenløsning, der holder i mange år, og som du bliver glad for at bruge hver dag.

Skræddersyede løsninger til hele hjemmet

Det er ikke kun i køkkenet, at det moderne liv leves. Det moderne liv kræver wellness på badeværelset eller et funktionelt bryggers, der kan rumme flere funktioner. Med fokus på de små detaljer får du en skræddersyet løsning, der gør en stor forskel i hverdagen.

Kom ind og besøg i HTH-butikken på Bornholm, hvor du kan få masser af inspiration, råd og vejledning til en løsning, der opfylder dine krav til design, kvalitet og budget. Du kan også aftale et gratis designmøde med en konsulent, hvor vi skræddersyer en løsning til dig.

Vores team

Henrik Svendsen

Sælger

56 93 24 40

hens@hth.dk

Angelo Parente

Indretningskonsulent

56 93 24 40

ampa@bornholm.hth.dk

Ricky Madsen

Butikschef

rima@hth.dk