HTH Erhvervscenter - Sjælland

Kontakt

HTH Erhvervscenter - Sjælland
Tjalfesvej 22
2600 Glostrup

Tlf.: 43 25 80 80

E-mailadresse: erhvervglostrup@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Køkkenløsninger til erhverv

Der er mange fordele som storkunde hos HTH Erhvervscenter på Sjælland. Du får en solid samarbejdspartner, som har mange års erfaring med køkkenløsninger til erhverv, uanset om det er til lejligheder, villaer, ældre- og handicapboliger eller andre former for byggeri.

Hos HTH Erhvervscenter på Sjælland er vi leveringsdygtige i mere end blot køkkenløsninger til erhverv. Vi har komplette løsninger til både bad, bryggers og garderobe. Alle vores løsninger er nemme at montere og vedligeholde, og det har gjort os til en af håndværkernes foretrukne leverandører til al slags byggeri.

Brug din tid effektivt

Med HTH Erhvervscenter på Sjælland som din samarbejdspartner kan du bruge din tid effektivt, mens vi sørger for, at alle mål og produktdetaljer overholder dine ønsker og krav. Det giver større fleksibilitet og færre bekymringer for dig, da vi sørger for, at design og funktionaliteten lever op til dine forventninger.

Book et gratis og uforpligtende designmøde med en af vores konsulenter hos HTH Erhvervscenter på Sjælland, og lad os sammen finde den løsning, der passer til netop dit projekt.