HTH GO Glostrup

Kontakt

HTH Glostrup
Hovedvejen 211-217
2600 Glostrup

CVR. nr. 15277092

Tlf.: 44 85 36 00

E-mailadresse: glostrup@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Kære kunde

Vi kan desværre ikke udlevere webshop ordre i weekenden og store ordre som bordplader, skabe og lign. Vi kan i mindre belastede perioder udlevere små alm. produkter som hylder, bestikindsatser, bøjlestænger og lign.
Venligst HTH Glostrup

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Til dig, der kan og vil selv

HTH GO i Glostrup er til dig, der vil have et nyt køkken til en knivskarp pris – uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Hos HTH GO i Glostrup kan du få det, som du vil. Det er op til dig at bestemme, hvad du vil stå for, og hvad vi skal hjælpe dig med. Jo mere du står for, desto billigere får du dit nye køkken.

Har du brug for det, hjælper vores konsulenter dig gerne fra start til slut – lige fra den første idé til bestilling og montering.

Få én samlet løsning

Hos HTH GO i Glostrup får du mere end et billigt køkken, da du kan få én samlet løsning til hele huset. Med vores udvalgte designkollektion kan du få det samme design fra køkkenet til en løsning på badeværelset eller i garderoben.

Du er altid velkommen til at komme ned i HTH GO-butikken i Glostrup, hvor du finder inspiration til din køkken-, bad- eller garderobeløsning. Du kan også booke et gratis og uforpligtende designmøde med en af vores konsulenter, hvor vi kan drøfte, hvordan vi sammen finder en løsning, der passer til dit behov og budget.

Vores team

Lennert Gottfredsen

Butikskonsulent

lego@hth.dk

Mads Schilling

Butikskonsulent

masg@hth.dk

Mikkel Vistrup

Butikskonsulent

88378251

mvis@hth.dk

Lee-Ann Inthawong-Hecht

Butikskonsulent

laih@hth.dk

Gustav Skov Hansen

Salgselev

88378400

gush@hth.dk