HTH Glostrup

Kontakt

HTH Glostrup
Hovedvejen 211-217
2600 Glostrup

Tlf.: 43 25 80 00

Fax: 43 25 80 01

E-mailadresse: glostrup@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

 

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Velkommen hos HTH i Glostrup

Hos HTH i Glostrup er et køkken mere end bare et køkken. Det moderne liv kræver sit køkken, fordi køkkenet er blevet husets samlingspunkt, hvor vi mødes med både familie og venner. Men vi har alle forskellige ønsker og behov til, hvordan et nyt køkken skal være. HTH i Glostrup indfrier alle dine forventninger.

Med passion for nytænkende køkkenmodeller udfordrer vi måden at tænke design på. Det betyder, at du får en køkkenløsning, som du bliver glad for at benytte hver dag – og som du vil elske at vise frem.

Kæl for detaljerne i alle rum

Vi vil konstant udvikle design og løsninger, der imødekommer dine behov – og det gælder ikke kun i køkkenet. Vores konsulenter hos HTH i Glostrup har også erfaring med individuelle løsninger til både badeværelse, garderoben og bryggerset.

Vi gør en dyd ud af, at du ikke kun får mere et flot design men i stedet et brugbart design. Et design, du bliver glad for at bruge hver dag uanset hvilket rum det er. Book et designmøde med en af vores konsulenter, og lad os finde en løsning til dig, hvor der er kælet for alle detaljer.

Vores team

Lise Bech Nielsen

Burikskonsulent

88378304

lbnn@hth.dk

Laila Hansen

Receptionist (Halvtid)

laha@hth.dk

Peter Krogholt

Filialchef

88378371

pkro@hth.dk