Velkommen hos HTH GO på Fisketorvet

Kontakt

Fisketorvet
Kalvebod Brygge 59
1561 København V

Tlf.: 8837 8960

E-mailadresse: fisketorvet@hthgo.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Bemærk, butikken er ikke lagerførende.

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Besøg en nytænkende køkkenbutik
Et besøg hos HTH GO på Fisketorvet er en særlig oplevelse. Her bliver du mødt af et banebrydende nyt butikskoncept med en indretning, der tager kreativiteten til et nyt niveau med usete inspirationsuniverser. Butikken er fyldt med den nyeste teknologi, som gør det nemmere og hurtigere at købe designerkøkken til en attraktiv pris.

Prøv den nyeste 3D-teknologi
Forretningskonceptet i HTH GO butikken på Fisketorvet byder på en helt ny 3D-teknologi. Du starter med at bygge dit eget køkken med Lego-lignende klodser. Din køkkenmodel bliver herefter gengivet simultant i en 3D-model på fingertouch-skærm. Til sidst kan du frit lege med farver, greb, bordplader og andre køkkenmaterialer.

Få din køkkentegning på 1 time
HTH GO på Fisketorvet forener 3d-modellerne med en lynhurtig tegneservice. På blot én time kan butikkens konsulenter give dig en tegning af dit nye køkken. Mens du venter, er der rig mulighed for at udforske resten af det store shoppingcenter, der byder på mangfoldige butikker og gode spisesteder.

En helt særlig indretning på Fisketorvet
HTH GO butikken på Fisketorvet skiller sig ud fra andre HTH GO butikker ved at være mere centralt placeret i et spændende centerområde. Som noget særligt vil butikken være bygget op i trendzoner med temaområder, der indeholder moodboards, styleguides og masser af inspiration fra boligmagasiner og køkkentilbehør. Du kan dermed forvente en butik, der er spækket med inspiration, både fysisk og digitalt.

Smart forretning på få kvadratmeter
Butikken bygger bro til HTH GOs online univers med smarte og komprimerede løsninger, der er spredt over 200 kvadratmeter. Rullende køkkenmoduler gør det nemt at visualisere køkkendrømmen. Du kan lege med modulerne, så du kan se alle de små detaljer, mærke materialerne og fornemme det nye køkken, mens du står i butikken.

Det skal være nemt og hurtigt
Hvis du kan og vil selv, skal det være nemt at gøre det selv. HTH GO manifesterer med sin urbane placering på Fisketorvet, at det skal være let og hurtigt at få nyt køkken, bad, garderobe og bryggers.

Den inspirerende indretning, de rullende køkkenmoduler, de digitale værktøjer og muligheden for at få en køkkentegning på blot én time gør, at det aldrig har været nemmere og hurtigere at vælge og købe nyt køkken.

Det er dig, der bestemmer
I HTH GO-butikken på Fisketorvet kan du få det, som du vil. Det er dig, der bestemmer, hvad du vil stå for og hvad, HTH GO skal hjælpe med. Det giver dig en frihed til selv at have indflydelse på prisen. Jo mere du selv står for, desto billigere bliver det. Naturligvis uden at du går på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Mere dig, mindre pris
Vi har nøje udvalgt en designkollektion, der består af 12 design, som kan sammensættes med de ønsker, du har. Med kollektionen får du mulighed for en individuel løsning til en pris, der giver dig råd til mere.

Har du brug for vejledning, er du velkommen til at booke et uforpligtende designmøde med en af vores indretningskonsulenter hos HTH GO på Fisketorvet.

Del dine drømme op i bidder
Hos HTH GO på Fisketorvet kan du finansiere dine køb uden hverken udbetaling, sure renter eller gebyrer. Det koster ikke noget at drømme, og hos HTH GO koster det heller ikke noget at realisere dem. Det skal jo være let at gøre det selv, ikke sandt?