Velkommen hos HTH GO på Fisketorvet

Kontakt

Fisketorvet
Kalvebod Brygge 59 - 2. sal
1560 København V

Tlf.: 8837 8960

E-mailadresse: fisketorvet@hthgo.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
<p>Bemærk, butikken er ikke lagerførende.&nbsp;Afhentning/retur af varer foretages i HTH GO Glostrup.</p>
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Bliv inspireret i HTH GOs konceptbutik på Fisketorvet

Vi har indrettet en konceptbutik på Fisketorvet, som er fyldt med den nyeste teknologi til at designe dit nye køkken. I butikken er indrettet med fokus på at inspirere dig mest muligt, og du kan nemt og hurtigt vælge og købe dit nye kvalitetskøkken – til en skarp pris.

Oplev en HTH GO-butik der er helt speciel

Med sine 200 kvadratmeter er HTH GO-butikken på Fisketorvet mindre end de fleste køkkenbutikker. Med banebrydende smart indretning har vi sikret, at du får det hele med plus lidt ekstra. Butikkens centrale placering, har vi flyttet butikken tættere på dig, for at du lettere kan opleve butikskonceptet, når du bor i byen.

Prøv den nyeste 3D-teknologi

Hos HTH GO på Fisketorvet har vi gjort det til en leg at designe et nyt køkken. Butikken er udstyret med den nyeste 3D-teknologi, som du har mulighed for at prøve hos HTH GO på Fiksetorvet. Med Lego-lignende klodser kan du bygge dit nye køkken, mens din model bliver visuelt illustreret på butikkens finger touch-skærm. Legen fortsætter, når du skal bordplade, farver og andre materialer til køkkenet.

Temaområder og effektiv tegneservice

Butikken er organiseret i temaområder, hvor du kan finde trendzoner, moodboards, styleguides og hente stor inspiration fra eksempelvis boligmagasiner. Derudover vil du kunne prøve en ekstraordinær tegneservide. Når du afleverer dine ønsker og mål, får du en tegning af dit køkken kun én time senere.

Du kan få det, som du vil

Hos HTH GO er det dig, der bestemmer. Vores køkkenkollektion består af 12 udvalgte design, som du frit kan sammensætte alt efter dine ønsker. Vi tilbyder løsninger til både køkken, bad og garderobe, som alle fås i samme design. På den måde kan du få en samlet, personlig løsning til hele dit hjem.

Når du køber nyt køkken, bad eller garderobe hos HTH GO på Fisketorvet kan du selv vælge, hvor meget du selv vil stå for. Du har mulighed for at klare hele arbejdet selv, men vi hjælper gerne til, hvis du eksempelvis vil have professionel hjælp til at montere dit køkken.

Få hjælp og vejledning

Har du brug for gode råd og vejledning, står vi altid klar til at give dig en hjælpende hånd i vores HTH GO-butik på Fisketorvet. Du har også mulighed for at aftale et gratis designmøde, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan dit drømmekøkken ser ud.

Hos HTH GO mener vi, at det skal være let at gøre det selv. Derfor har vi samlet en række af vores bedste tips og gode råd på HTH GO, for at du kan komme videre med dine projekter.

Vores team

Sarah Jean Kerley

Indretningskonsulent

52 34 56 88

sake@hth.dk

Zaid Khalil

Indretningskonsulent

52 34 56 77

Zaka@hth.dk

Jette Kaasing

Indretningskonsulent

52 34 56 72

Jeka@hth.dk

Jens Hother Fallesen-Ravn

Afdelingsleder

52 34 56 76

Jehf@hth.dk