HTH GO Viborg

Kontakt

HTH GO Viborg
Center Vest 8
8800 Viborg

CVR. nr. 15277092

Tlf.: +45 86 60 10 41

E-mailadresse: viborggo@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Individuel køkkenløsning til skarp pris

Hos HTH GO i Viborg kan du få det, som du vil. Det er dig, der bestemmer, hvad du vil stå for, og hvad vi skal hjælpe dig med, når du skal have nyt køkken. På den måde kan du få en løsning, der opfylder alle dine ønsker til design, pris og kvalitet.

Vi ved, at det moderne liv kræver et personligt køkken, som er funktionelt og har de smarte løsninger, som gør arbejdet i køkkenet lettere. Derfor får du frihed til selv at bestemme, hvordan dit nye køkken skal være. Jo mere du står for, desto billigere et nyt køkken får du. Derved får du en individuel køkkenløsning til en pris, der giver dig råd til mere.

Løsninger til hele hjemmet

Hos HTH GO i Viborg er det er ikke kun køkkenløsninger, du kan få, som du vil. Vores konsulenter kan også hjælpe dig med løsninger til enten badeværelset eller garderoben.

Du er velkommen til at kigge forbi HTH GO-butikken i Viborg, hvor du kan få inspiration, råd og vejledning til både en samlet og individuel løsning. Du kan også vælge at booke et gratis og uforpligtende designmøde med en af vores konsulenter, hvor vi sammen finder frem til den løsning, der passer bedst til dig.

Vores team

Ann Brinkmann Nielsen

Salgselev

88 37 86 19

abni@hth.dk

John Højgård

Teamleder

88 37 86 17

joho@hth.dk

Laila Nielsen

Salgskonsulent

88 37 86 18

lanl@hth.dk