HTH GO Herning

Kontakt

HTH Herning
Silkeborgvej 84
7400 Herning

CVR. nr. 15277092

Tlf.: +45 96 10 04 33

E-mailadresse: herning@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

 

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Designerkøkken til budgetpris

Hos HTH GO i Herning mener vi, at det være nemt at købe nyt køkken. Du kan få det, som du vil. Du kan stå for at måle op, designe, hente og montere – jo mere du står for, desto billigere bliver dit nye køkken. Ønsker du, at vi skal hjælpe dig med noget, gør vi gerne det. Hos os er det dig, der bestemmer.

Vi ved, at det moderne liv kræver et personligt køkken. Derfor får du hos HTH GO i Herning frihed til selv at styre dit køkkenkøb. Vores udvalgte kollektion giver dig mulighed for at få et individuel designerkøkken til en pris, der er svær at matche.

Nytænkning i hele hjemmet

Vores unikke kollektion kan også benyttes på badeværelset eller i garderoben. Hos HTH GO i Herning er vores konsulenter eksperter i nytænkning, og vi kan derfor indfri alle dine ønsker til både design, kvalitet og pris.

Kom gerne ind forbi HTH GO-butikken i Herning, hvor du kan få en masse inspiration til, hvordan du kan få nytænkning ind i dit hjem. Du kan booke et gratis designmøde med en af vores konsulenter, hvor vi sammen finder den løsning, der passer til dig og dit budget.

Vores team

Thomas Schmidt Jensen

Indretningskonsulent

88 37 86 23

tsjn@hth.dk

Brian Lærkenfeldt Rødgaard

Indretningskonsulent

Direkte 88 37 86 22 Mobil 52345829

brln@hth.dk