HTH Herning

Kontakt

HTH Herning
Silkeborgvej 84
7400 Herning

Tlf.: +45 97 12 65 33

E-mailadresse: butik@herning.hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Herning

Køkkenet er hjemmets kerne, hvor det moderne liv leves, og familien samles om god mad og hyggelige stunder. Hos HTH Herning har vi specialiseret os i at lave bedre køkkener med kørekort til det moderne liv. Det kommer til udtryk gennem personlige køkkenløsninger, som er skræddersyet til dit hjem.

Med et nyt HTH-køkken er du sikret et godt resultat, som har alle de funktioner, du har brug for, og som emmer af kvalitet og personlighed fra inderst til yderst. Vi kæler for detaljerne og skaber et elegant og praktisk køkken, som gør dit arbejde i køkkenet nemmere og mere effektivt.

Gør dine drømme til virkelighed

Hos HTH Herning er det tilladt at drømme. Vores dygtige køkkenrådgivere hjælper dig med at gøre dine drømme til virkelighed. I samarbejde finder vi ud af, hvordan det perfekte køkken ser ud for dig, og vi sørger for, at der er styr på alle detaljer.

Du behøver ikke at stoppe ved køkkenet. Om du drømmer om et nyt køkken, bad eller garderobe, finder du det alt sammen hos HTH i Herning. Kom i gang allerede i dag og book et uforpligtende designmøde, så er du et skridt nærmere på at realisere dit drømmekøkken.

Vores team

Brian Lærkenfeldt Rødgaard

Indretningskonsulent

Direkte 88378622 Mobil 52345829

brlr@hth.dk

Thomas Schmidt Jensen

Indretningskonsulent

Direkte 88378623

tsjn@hth.dk

Ole Vestergaard

Erhvervskonsulent Typehusafdelingen

30659062

oves@hth.dk