HTH GO Hjørring

Kontakt

HTH Hjørring
Frederikshavnsvej 326
9800 Hjørring

CVR. nr. 19762033

Tlf.: +45 98 92 28 80

Fax: +45 98 92 82 50

E-mailadresse: hjorring@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Mere køkken for dine penge

Hos HTH GO Hjørring får du mere køkken for dine penge, som samtidig er i en stærk kvalitet. Det gør, at vi har et køkken, der passer til ethvert budget, som du kan få glæde af i mange år frem.

Vi har gjort det let at købe et nyt køkken. Du vælger selv alt fra greb til hvidevarer, og du kan selv stå for at måle op, samle og sætte køkkenet op. Til gengæld får du et individuelt køkken til en rigtig god pris. Det er det, vi kalder: Mere dig. Mindre pris.

Der er mange beslutninger og overvejelser forbundet med at købe et nyt køkken. Har du brug for hjælp, deler vores køkkenkonsulenter gerne ud af gode råd.

Kvalitetsløsninger til hele hjemmet

Hos HTH GO i Hjørring tilbyder vi også moderne gør-det-selv løsninger til bad og garderobe. På den måde har du mulighed for at kombinere dit køkkendesign med de resterende rum i dit hjem.

Kom godt i gang med dit drømmekøkken, bad eller garderobe, og book et gratis og uforpligtende møde. Du er også velkomme til at gå på opdagelse blandt vores udstillingsmodeller i vores HTH GO-butik i Hjørring.

Vi ser frem til at møde dig.

Vores team

Jesper Jensen

Sælger

jeje@hth.dk

Mette Christiansen

Sælger

mecr@hth.dk