HTH Holstebro

HTH Holstebro

Kontakt

HTH Holstebro
Gartnerivej 36
7500 Holstebro

Tlf.: +45 97 42 91 00

E-mailadresse: holstebro@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Holstebro

Drømmer du om et nyt køkken, der er skabt til det moderne liv og fyldt med smarte detaljer og funktioner, der gør arbejdet i køkkenet lettere? Det er virkeligheden med et nyt køkken fra HTH Holstebro. Med rødder i dansk håndværkstradition har vi specialiseret os i innovative og nytænkende køkkener med kørekort til det moderne liv.

Med et HTH-køkken er du sikret en personlig løsning, der ikke er som alle andres. Vi skræddersyer dit nye køkken til dit hjem, og sørger for at tage højde for selv de mindste detaljer. Det giver dig en gennemtænkt løsning, som emmer af kvalitet og finish. Det eneste du skal sørge for, er den gode mad.

Kvalificeret og personlig vejledning

Kundeoplevelser i verdensklasse er en del af vores HTHs vision, og det tager vi seriøst hos HTH i Holstebro. Kigger du efter et nyt køkken, bad eller garderobe, står vores dygtige og engagerede køkkeneksperter altid klar til at vejlede og inspirere dig. Vi sørger for at guide dig sikkert gennem alle køkkenkøbets faser, og står for levering og montering af din indretningsløsning.

Kig forbi HTH i Holstebro, eller book et møde med en af vores køkkenkonsulenter, som naturligvis er både gratis og uforpligtende.