HTH GO Køge

Kontakt

HTH Køge
Theilgaardsvej 9
4600 Køge

CVR. nr. 15277092

Tlf.: 56 64 37 00

E-mailadresse: koge@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Vi holder åben for vores erhvervskunder i tidsrummet 08.00 - 10.00 alle hverdage.

Vi holder lukket alle helligdage.

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Det skal være nemt at gøre det selv

Hos HTH GO i Køge ønsker vi, at det skal være nemt at gøre det selv. Når du skal have nyt køkken bestemmer du, hvad du vil stå for, og hvad vi skal hjælpe dig med. Jo mere du selv står for, desto billigere et køkken får du. Det gør, at du hos HTH GO i Køge kan få et nyt køkken til en pris, der er svær at matche.

Ud over en knivskarp pris, der giver dig råd til mere, kan du selv tage styringen med at planlægge og designe din egen individuelle løsning. Det gør, at du kan få en løsning, der opfylder dine krav til design, pris og kvalitet. Det kalder vi: Mere dig. Mindre pris.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Det er ikke kun køkkener, vi er eksperter i hos HTH GO i Køge. Vores konsulenter har mange års erfaring med løsninger til både badeværelse og garderobe. På den måde kan du få én samlet løsning til hele hjemmet hos os.

Du er velkommen til at kigge forbi HTH GO-butikken i Køge, hvor du finder en masse inspiration, råd og vejledning. Du kan også booke et gratis og uforpligtende designmøde med en af vores konsulenter, hvor vi sammen kan finde den løsning, der passer til dig.

Vores team

Manja Haubjerg

Salgstrainee

mhag@hth.dk

Danny Nordstjærne Jensen

Indretningskonsulent

88378229

danj@hth.dk

Camilla Larsen

Salgselev

88 37 82 87

cahl@hth.dk

Jesper Juul Nordahl

Butikschef

88 37 82 82

jeul@hth.dk