HTH Næstved

Kontakt

HTH Næstved
Messebuen 1
4700 Næstved

Tlf.: 55 73 64 00

E-mailadresse: naestved@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

HTH Næstved Erhverv
Mail: erhverv@naestved.hth.dk
Erhvervskonsulenterne træffes fra kl. 8.00

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Velkommen hos HTH i Næstved

Det moderne liv kræver sit køkken, og vi har alle forskellige ønsker og behov til, hvordan vores køkken skal være – det ved vi hos HTH i Næstved. Hos os er der fokus på nytænkning, hvor vi med vores innovative løsninger sørger for, at du får et nyt køkken, som du bliver glad for at bruge i mange år frem.

Nytænkning og innovative køkkenmodeller er en del af vores DNA, og vi forsøger konstant at udfordre måden at tænke design på. Det betyder, at hvis du er på udkig efter et køkken, hvor der er kælet for detaljerne og funktionaliteten, er der stor sandsynlighed for, at du finder dit drømmekøkken hos HTH i Næstved.

Innovative løsninger til hele hjemmet

Det er ikke kun i køkkenet, at vi har fokus på detaljerne. Hos HTH i Næstved har vores konsulenter også mange års erfaring med skræddersyede løsninger til badeværelset og garderoben. Derudover har vi ekspertise i bryggersløsninger, men fælles for alle vores løsninger er kvalitet, bæredygtige værdier, innovativt design og eminent service.

Du skal være velkommen til at besøge os i HTH-butikken i Næstved, hvor du kan finde inspiration, samt få råd og vejledning. Du kan også aftale et gratis designmøde med en af vores konsulenter, hvor vi hjælper med at finde en løsning, der indfrier dine ønsker.

Vores team

Kim Klostermann

Filialchef

22105792

kikl@hth.dk

Danny Nordstjerne

Indretningskonsulent

danj@hth.dk

Søren Ledersborg

Erhvervskonsulent

sole@hth.dk

Bettina Jul Hansen

Erhvervskonsulent

beha@hth.dk

Lisa Langholz

Erhvervskonsulent

lila@hth.dk

Carina Samson

Indretningskonsulent

casa@hth.dk

Flemming Borggaard

Indretningskonsulent

flbo@hth.dk