HTH Odense

Kontakt

HTH Odense
Ørbækvej 99
5220 Odense SØ

Tlf.: +45 63 15 32 00

E-mailadresse: odense@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

 

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Odense

Hos HTH Odense er vi specialister i at levere personlige køkkener til det moderne liv. Vi ved, at køkkenet er hjemmets hjerte, hvor familie og venner mødes om god mad og hyggeligt samvær. Derfor er alle vores køkkener skabt med udgangspunkt i dine ønsker og behov, for at du får et køkken, der passer præcist til dit hjem.

Med et nyt HTH-køkken får du mere end bare et køkken. Du får et personligt køkken med nytænkende funktioner, som gør arbejdet i køkkenet lettere. Derudover får du et køkken i stærk kvalitet, og hvor der er taget højde for alt ned til mindste detalje. Det samme gælder, hvis du er på jagt efter nyt bad eller garderobe, som vi også tilbyder indretningsløsninger til.

Professionel rådgivning hele vejen

Hos HTH Odense vil vi gerne sikre os, at du kommer godt igennem alle køkkenkøbets faser. Derfor står vores dygtige og erfarne køkkenkonsulenter altid klar til at give dig råd og vejledning. Vi hjælper med at holde styr på alle detaljerne, og det eneste du skal gøre, er at drømme.

Kig forbi HTH i Odense, som også er en HTH GO-forhandler, eller aftal et gratis møde, hvor vi sammen kan finde frem til, hvordan dit drømmekøkken ser ud.

Vores team

Mathias Andersen | HTH Odense

Mathias Andersen

Indretningskonsulent

mean@hth.dk