HTH Ølgod

Ølgod butikken

Kontakt

HTH Ølgod
Industrivej 5
6870 Ølgod

Tlf.: 72 14 77 77

E-mailadresse: olgod@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

 

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Ølgod

Med fokus på lækkert design og høj kvalitet er vi hos HTH Ølgod eksperter i at producere personlige køkkenløsninger til det moderne liv. Køkkenet skal danne ramme om en lang række aktiviteter, og derfor skaber vi hvert enkelt køkken ud fra dine ønsker og behov. Det sikrer, at du ikke får et køkken som alle andres men et køkken, der passer præcist til dit hjem.

Når du vælger et nyt køkken fra HTH Ølgod, får du kompetent vejledning fra start til slut i processen, og vi sørger for, at der er taget hånd om alle detaljer. Det er din garanti for, at din køkkendrøm bliver til virkelighed. Det samme gælder, hvis du er på udkig efter et nyt bad eller garderobe, som vi også tilbyder indretningsløsninger til.

En løsning der er tilpasset dig

For at dit nye køkken, bad eller garderobe lever op til dine behov og holder sig inden for dit budget, er det en god idé med kompetent rådgivning. Vi tilbyder dig at aftale et møde, som er både gratis og helt uforpligtende. Her kan vi sammen begynde at planlægge, hvordan dit nye køkken skal se ud.

Kig forbi HTH i Ølgod, som også er en HTH GO-forhandler. Her kan du gå på opdagelse blandt vores mange flotte udstillingsmodeller.

Vores team

Per Rasmussen

Lager ansvarlig/ Gør Det Selv

28927007

Nanna Røigaard

Elev

72147781

Peder Gammelmark

Filialchef

72147776

Jørgen Chrestensen

Indretningskonsulent

72147771

Jette Thing Simonsen

Indretningskonsulent

72147774

Peter Graugaard

Indretningskonsulent

72147770

Hanne Guldager

Indretningskonsulent

72147772