HTH Roskilde

Kontakt

HTH Roskilde
Ro's have 11
4000 Roskilde

Tlf.: 46 30 76 00

E-mailadresse: roskilde@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Der er åbent for håndværks salg mandag til fredag kl. 7.00 til 10.00
Benyt venligst indgangen ved HTH Go.

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Velkommen til HTH i Roskilde

Hos HTH i Roskilde er vi eksperter i at realisere køkkendrømme. Vores dygtige konsulenter har mange års erfaring med skræddersyede løsninger, der indfrier alle dine ønsker til design, kvalitet og pris. Vores mange forskellige design og materialer gør, at vi har et køkken til enhver smag.

Med vores nytænkende og innovative design får du en køkkenløsning, du bliver glad for at bruge i mange år frem. Det er ikke blot et flot design, men et brugbart design, der gør dit arbejde i køkkenet lettere.

I en klasse for sig

Det er ikke kun gennemtænkte køkkenløsninger, du kan få hos HTH i Roskilde. Vi har en bred vifte af solide og bæredygtige løsninger til både badeværelse og garderobe. På den måde kan du få løsninger, der er i en klasse for sig, til hele hjemmet hos HTH i Roskilde.

Du skal være velkommen til at kigge forbi HTH-butikken i Roskilde, hvor du kan finde inspiration blandt vores udstillingsmodeller. Du kan også booke et gratis designmøde med en af vores konsulenter, hvor vi kan tage uforpligtende snak om, hvordan vi finder den bedste løsning til dig.

Vores team

Michael Keinicke

Filialchef

mike@hth.dk

Isabel Sørensen

Salgselev

ijts@hth.dk

Tommy Pedersen

Butikskonsulent

tcpe@hth.dk

Alex Frank

Butikskonsulent

alfr@hth.dk