HTH Skive

Kontakt

HTH Køkkenforum Skive
Elskjærbakken 6
7800 Skive

Tlf.: 96 15 15 15

E-mailadresse: butik@skive.hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Skive

Der er mange overvejelser, som følger med, når du skal købe et nyt køkken, og det ved vi hos HTH Skive. Det nye køkken skal både passe til din stil, dine behov og dit budget. Hos HTH i Skive hjælper vi dig fra start til slut i processen, for at du ikke skal stå alene med alle beslutningerne. Det gør køkkenkøbet mere overskueligt og sikrer, at du får præcist det køkken, du drømmer om.

Hos HTH er et nyt køkken ikke bare et køkken. Vi er eksperter i personlige løsninger. Det betyder, at vi tager udgangspunkt i dine ønsker og krav, og designer dit nye køkken efter disse. Det sikrer dig al den plads, du har brug for til opbevaring, madlavning eller noget tredje.

Få personlig vejledning

Vores erfarne køkkenkonsulenter står altid klar til at vejlede og inspirere dig. Det samme gælder, hvis du er på udkig efter et nyt bad eller garderobe, som vi også tilbyder indretningsløsninger til.

Book et møde, som naturligvis er helt gratis og uforpligtende, hvor vi sammen kan begynde at realisere din køkkendrøm. Du er naturligvis også velkommen i HTH i Skive, hvor du kan gå på opdagelse blandt vores mange flotte udstillingsmodeller.

Vores team

Anne Louise Jønsson Sommer

Indretningskonsulent

96151524

aljs@hth.dk

Pernille Christiansen

På barsel

96151519

pecn@hth.dk

Jeppe Tøt Svare

Indretningskonsulent

96151517

jesv@hth.dk

Martin Jensen

Filialchef

96151516

maje@hth.dk