HTH GO Slagelse

Kontakt

HTH Slagelse
Japanvej 1
4200 Slagelse

CVR. nr. 26911419

Tlf.: +45 58 55 09 60

Fax: +45 58 55 09 61

E-mailadresse: slagelse@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Kvalitetskøkken til en skarp pris

Er du på udkig efter et nyt køkken i høj kvalitet til en skarp pris? Det er virkeligheden hos HTH GO Slagelse, hvor du får mere køkken for pengene. Du står selv for at designe, samle og sætte køkkenet op. Til gengæld får du den velkendte HTH-kvalitet til en lavere pris.

Hos HTH GO er det let at købe et nyt køkken. Vi har samlet en lang række lækre design, som du frit kan vælge imellem og sammensætte dit helt personlige køkken. Gå ikke glip af muligheden for at gøre dit køkken lidt smartere. Kombinér vores flotte køkkendesign med de innovative køkkenløsninger, som sikrer, at dit gør-det-selv køkken har kørekort til det moderne liv.

Personlige løsninger til alle rum

Hos HTH GO Slagelse behøver du ikke begrænse dig til ét rum, hvis du skal renovere eller bygge nyt. Vi tilbyder også billige gør-det-selv badeværelser og garderober. Alt sammen med samme kendetegn: Mere dig. Mindre pris.

Book en gratis designaftale, hvor vi sammen kan finde frem til, hvordan dit drømmekøkken, bad eller garderobe ser ud. Får du brug for assistance, giver vi naturligvis gerne en hjælpende hånd, gode råd og inspiration.

Vi glæder os til at møde dig.

Vores team

Frede Høst

Køkkenkonsulent

58 55 09 62

frho@hth.dk

Jonas Knudsen

GO Leder

58 55 09 63

jokn@hth.dk