HTH GO Svendborg

Kontakt

HTH Svendborg
Vestergade 157
5700 Svendborg

CVR. nr. 15277092

Tlf.: +45 63 21 35 40

E-mailadresse: svendborg@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Få mere for pengene

Hos HTH GO i Svendborg får du et nyt køkken, som har mere design og personlighed, og du får det til en pris, der er svær at matche. Du har styringen, og hvis du ønsker det, kan du selv stå for at måle op, designe, afhente og montere dit nye køkken. På den måde kan du få en køkkenløsning, der indfrier alle ønsker til både design, kvalitet og pris.

Med et nyt køkken fra HTH GO i Svendborg er det dig, der bestemmer. Du bestemmer, hvad du selv vil stå for, og er der noget, du ønsker hjælp til, giver vi hellere end gerne en hånd med.

Eksperter i individuelle løsninger

Vi er eksperter i løsninger til alle rum hos HTH GO i Svendborg. Vores konsulenter har mange års erfaring med individuelle løsninger til både badeværelset og garderoben – og vi har helt sikkert også en løsning, der passer til dig.

Kig gerne forbi HTH GO-butikken i Svendborg, og få inspiration blandt vores udstillingsmodeller. Du kan også booke et gratis og uforpligtende designmøde med en af vores konsulenter, hvor vi kan drøfte, hvordan vi sammen indfrier dine ønsker og behov.

Vores team

Øzgyn Canpolat

Filialchef

ozca@hth.dk

Michael Stage

Indretningskonsulent

mrst@hth.dk