HTH Svendborg

Kontakt

HTH Svendborg
Vestergade 157
5700 Svendborg

Tlf.: +45 62 21 60 00

E-mailadresse: svendborg@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Svendborg

Hos HTH Svendborg brænder vi for at gøre din køkkendrøm til virkelighed. Med udgangspunkt i HTHs vision om at levere bedre køkkener, skaber vi innovative løsninger, som er skræddersyet til dit hjem. Det er din garanti for et kvalitetskøkken med kørekort til det moderne liv.

Et nyt HTH-køkken er mere end bare et køkken. Vi kræser for detaljerne og sætter en ære i alle vores løsninger er gennemtænkte – uanset om det drejer sig om et køkken, bad eller garderobe. Vi sørger for, at funktionaliteten er helt i top, at der er styr på alle detaljer og at vi holder os inden for dit budget.

Få vejledning i særklasse

Hos HTH i Svendborg er det vigtigt for os, at du som kunde får en oplevelse i særklasse. Vores erfarne køkkeneksperter brænder for at vejlede og inspirere dig og sørger for, at du kommer sikkert igennem alle køkkenkøbets faser.

Book et rådgivningsmøde, hvor vi kan tage en snak om, hvordan dit drømmekøkken ser ud, og hvor du kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere din køkkendrøm. Det er naturligvis gratis og uforpligtende. Ellers kig forbi HTH i Svendborg, og gå på opdagelse blandt vores mange udstillingsmodeller.

Vores team

Nikolaj Sørensen

Indretningskonsulent

nsoe@hth.dk

Michael Stage

Indretningskonsulent / butiks- og lageransvarlig

mrst@hth.dk

Øzgyn Canpolat

Filialchef

ozca@hth.dk

Kenni Andersen

Indretningskonsulent

kean@hth.dk

Brian Meyer

Indretningskonsulent

brme@hth.dk

Jørgen Hansen

Erhvervskonsulent

joeh@hth.dk