HTH Viborg

Kontakt

HTH Viborg
Indre Ringvej 34
8800 Viborg

Tlf.: +45 86 61 08 22

E-mailadresse: viborg@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Viborg

Et drømmekøkken skal matche både din stil, dine ønsker og dit budget. Hos HTH Viborg ved vi, at der er mange overvejelser forbundet med at købe et nyt køkken. Vi har specialiseret os i at levere personlige køkkener, som er skabt til moderne liv, og vores erfarne køkkenkonsulenter hjælper dig gennem hele processen.

Når du køber et nyt HTH-køkken hos HTH i Viborg, er du sikret en kvalitetsløsning med kørekort til det moderne liv. Vi holder os inden for dit budget og sørger for, at indretning, levering og montering forløber gnidningsfrit. Leder du i stedet efter et nyt bad eller garderobe, tilbyder vi også moderne løsninger til disse rum.

Personlig og kompetent vejledning

Hos HTH Viborg sætter vi dig i centrum og fokuserer på, at du får en kundeoplevelse i særklasse. Det er HTHs vision, og det tager vi alvorligt. Når du køber et nyt køkken, bad eller garderobe hos HTH Viborg, vejleder vi dig gennem alle køkkenkøbets faser, og holder styr på alt ned til mindste detalje. Det giver dig en personlig løsning, som passer til dine behov.

Book et gratis møde, hvor vi sammen kan finde frem til, hvordan dit drømmekøkken ser ud.

Vores team

Rasmus Gunge Hansen

Salgskonsulent

raha@hth.dk

Michael Christensen

Salgskonsulent

mich@hth.dk

Heine Vammen

Salgskonsulent

heva@hth.dk

Finn Jacobsen

Filialchef

fija@hth.dk

Christina Svolgaard

Butikskonsulent

chsv@hth.dk