Badeværelsessæt

  • Samme velkendte HTH-kvalitet
  • Hurtig levering
  • Pick-up i butik
  • Glade kunder

Vi har gjort det let for dig at købe et komplet badeværelsesmiljø.

Når du vælger et komplet sæt, er alle dele med, så du ikke selv behøver at overveje, hvad du skal bruge - og så er prisen endda helt i bund.

Gråt badeværelse med skråvægge - Model Grå Silke

Tilpas udvalg efter:

Tilpas udvalg efter:

Pris

Design/Farve

Badeværelsessæt med 3 skabe

Badeværelsessæt med 3 skabe

  • Bredde: 122,0 cm
  • Dybde: 51,0 cm
  • Højde: 60,6 cm
Pris 7.456,50 DKK inkl. moms
Badeværelsessæt med 2 skabe

Badeværelsessæt med 2 skabe

  • Bredde: 159,8 cm
  • Dybde: 47,5 cm
  • Højde: 60,6 cm
Pris 5.586,50 DKK inkl. moms

Få nyt bad i en fart med et badeværelsessæt

Med et badeværelsessæt fra HTH GO får du et komplet badeværelse, som kan danne ramme for et indbydende badeværelsesmiljø.

På HTH GO shoppen finder du vores udvalg af badeværelsesmøbler, som består af et samlet badeværelsessæt med alt til badeværelset: Badeværelsesskabe, løse låger og hylder, spejl, håndvask og armatur.

Det skal være nemt at købe nyt badeværelse

Vi har gjort det nemt for dig, når du skal have nye badeværelsesmøbler. Køber du et færdigdesignet badeværelsessæt, får du alt det nødvendige til et funktionelt badeværelse i et sæt til en god pris – nemmere bliver det ikke.

Når du klikker ind på et badeværelsessæt, kan du læse en beskrivelse af produktet, dets specifikationer og se pris efter opstilling – det gør det nemmere at vælge nye badeværelsesmøbler.
Bemærk: En udførlig monteringsvejledning følger med til alle badeværelsesmøbler, så du trygt kan klare monteringen på egen hånd.

Badeværelsessæt til enhver stil

Vælger du et badeværelsessæt, får du vores bud på, hvordan et godt badeværelsesmiljø skal sammensættes. Du kan altid justere designet på vores badeværelsessæt for at få netop den stil, du foretrækker. Uanset om du er til et stilrent og moderne badeværelsesmiljø, eller mere er tilhænger af det klassiske og romantiske badeværelsessæt, har vi et badeværelsessæt, der passer til den stil, du ønsker.

Strømlinet miljø i hele huset

Vores komplette badeværelsessæt udspringer af HTH GOs unikke designkollektion, der består af nøje udvalgte design, som du med fordel også kan anvende til dit køkken eller din garderobe.

Ved at skabe sammenhæng mellem dine badeværelsesmøbler og resten af huset, kan du sætte dit personlige aftryk, der både opfylder dine design- og prismæssige drømme. Det er dansk design, når det er allerbedst - Kvalitet, lækker finish og mindre priser.

5 års garanti på dine badeværelsesmøbler

Når du vælger et komplet badeværelsessæt fra HTH GO, vil vi gerne sikre os, at du får glæde af dine badeværelsesmøbler i mange år frem. Derfor giver vi dig 5 års garanti på dine badeværelsesmøbler: Badeværelsesskabe, håndvask, soft-push, blandingsbatterier, indbygningsspots, greb og LED-belysning er alle dækket af den 5 års garantiperiode.

Fælles for alle vores badeværelsesmøbler er, at det er den samme velkendte HTH-kvalitet - bare til en lavere pris, der giver dig råd til mere.