SoundID

SoundID er en køkkenhøjtaler, der styres via Bluetooth fra enten en tablet eller smartphone. Med en køkkenhøjtaler kan du høre musik, når du laver mad og hygger dig i køkkenet. Udover at sprede en god stemning i køkkenet, udnytter SoundID også vægpladsen, hvor der ellers bare skulle være en dækplade.

SoundID er HTH GOs svar på en innovativ køkkenhøjtaler, der får dit køkken med på beatet. Du finder din nye køkkenhøjtaler online på HTH GOs webshop.

Detaljerne

• Fronterne til Sound ID modulet har et sæt skjulte magneter, så det er let at fjerne fronten og montere den igen, når man skal rengøre enheden.

• Sound ID'en kan tilpasses overskabe i to højder: 57,6 cm og 70,4 cm.

• Forstærkeren i højtaleren er en PSRR closed loop class D.

•  Den yder samlet 30 Watt (RMS og 0,05% THD). Sound ID anvender Opalums patenterede Actisonic teknologi.

SoundID

SoundID

  • Højde 70,4 cm
  • Bluetooth
  • Lækkert design

CampaignSPAR 25% på HTH GO

Normal price3.058,75 DKK

Pris 2.294,06 DKK inkl. moms

Få musik i køkkenet med SoundID | HTH GO

Er dit køkken med på beatet?

SoundID benytter sig af den nyeste version af Bluetooth for at være i stand til at levere en optimal lydgengivelse. Bluetooth er den mest udbredte teknologi til streaming af musik og lyd og langt de fleste enheder, der bruges til at afspille musik digitalt, har integreret Bluetooth som standard funktion. Man kan derfor, let og simpelt, skabe forbindelse mellem sin smartphone, tablet, PC mm. og derigennem gøre brug af SoundID til at høre musik.

HTH Sound ID
SoundID movie

Den perfekte lyd

Sound ID er udstyret med to 3 tommer bashøjtalere og en 1 tommer diskanthøjtaler. Højtalerens tekniske design giver en god spredning af lyden og på samme tid en exceptionel jævn respons, i alle planer. Det betyder, at lydoplevelsen - modsat mange andre højtalere er fremragende uanset, hvor i køkkenrummet, I befinder jer. Dette er et stort plus, i og med mange bevæger sig rundt i køkkenet, når de eksempelvis tilbereder mad.

Prisvindende design

SoundID var en af vinderne af Red Dot Award i kategorien Product Design i 2015.

Red Dot er en anerkendt international produkt konkurrence, som i 2015 havde 4.928 innovative virksomheder og hele 1994 deltagere fra ialt 56 forskellige lande.

En international jury uddeler prisen udelukkende til produkter, der skiller sig ud fra sammenlignelige produkter på grund af deres gode design eller innovative karakter. 

sound ID

Oplev lyden fra SoundID

Besøg en af vores mange butikker, hvor du kan opleve denne smarte løsning på nært hold.