Worktop ID Red dot

Prisvindende design

I 2015 var WorkTopID én af vinderne ved Red Dot Award, hvor WorkTopID vandt i kategorien Product Design.

Red Dot Award er den største og mest anerkendte produktkonkurrence i verden. I 2015 var der hele 4.923 innovative firmaer og 1994 deltagere med fra 56 forskellige lande.

WorktopID

Det nye WorktopID-element kombinerer opbevaring og bordplade i én samlet løsning, som kan integreres i hvilket som helst HTH GO køkken.

Sofie Hother | The GO challenge | HTH GO
Sofie Hother | The GO Challenge | HTH GO

Let adgang til skabets indhold

Med WorkTopID får du let adgang til skabets indhold samt en stor bordplade, der kan bruges til ekstra arbejdsplads, når du kokkerer. Du kan også bruge pladsen som spiseplads eller noget helt tredje.

Modulet indeholder to bakker, hvor der er god plads til dine køkkenting. I bunden af modulet er der plads til store ting, som fylder lidt mere – køkkenmaskiner, kander eller lignende. Inddelingen giver på den måde let adgang til skabets indhold.

Smarte køkkenløsninger | WorktopID | HTH GO
HTH Worktop ID
WorktopID movie

Integreret del af køkkenet

Hvad der gemmer sig bag lågen, er ikke til at se, når WorktopID ikke er i brug. Det er en integreret del af køkkendesignet, som skaber elegance med sin funktionelle nyskabelse.

Sans for funktionelt design

HTH

"


Mit arbejde som fotograf er en passion, som tager næsten al min tid. Jeg er nok mere på mit arbejde end hjemme i min lejlighed.

Da jeg skulle indrette køkkenet, prioriterede jeg at fastholde det åbne, stilrene look. Mange tror, at jeg holder af minimalistisk design, fordi jeg er halvt japaner. Men det er også en prioritering, at køkkendesignet er kompakt med vægt på stilrenhed og funktionalisme. For jeg laver oftest kun mad til mig selv.

Jeg er særlig glad for Worktop ID modulet, som jeg fandt hos HTH. Når jeg har brug for mere bordpladeplads, trækker jeg bare skabet ud. Det er genialt, eksempelvis når jeg har gode venner til middag.

Oplev WorktopID på nært hold

Besøg en af vores mange butikker, hvor du kan opleve denne smarte løsning på nært hold.