Mål og produktdetaljer

Vores skabsprogram er båret af en grundlæggende idé: Fleksibilitet. Vi har skabt et køkkensystem, hvor hensynet til funktion og design er enerådende. Og så har vi fremtidssikret hele systemet ved kun at anvende europæiske målestandarder.

Erhverv | HTH GO
Funktion og design i centrum | HTH GO

Få de rigtige mål

Vi går op i detajlerne, men tænker samtidig stort og sikrer altid, at vores elementer matcher de europæiske standarder.

Du kan finde vores målskitse på side 3 i prislisten.

Erhverv | HTH GO

Få detaljerne på plads

Står du og mangler detaljeret information om vores produktprogram, kan du finde de forskellige dele her. Vi arbejder konstant på at udvikle og forbedre kvaliteten og designet af vores produkter, så de lever op til dine behov.

Hvidt køkken med gråt gulv

Modelbeskrivelser

HTH GO er en udvalgt designkollektion på 12 af HTHs mest populære modeller. Du får samme gode danske kvalitet, men skal selv samle skabe og skuffer. 

Alle modeller fås til køkken, bad og garderobe.

Model Glat Hvid Model Next Hvid
Model Grå Kvadrat Model Next Hvid Højglans
Model Grå Silke Model Oslo
Model Havana Model Sense
Model Hvid Højglans Model Stockholm
Model Mono Model Trend Hvid Eg
Køkkenskuffer- og skabe til et gråt køkken

Skabskorpus

HTHs gennemtestede skabskorpus er fremstillet i 1,6 cm spånplade belagt med slidstærk, rengørings- og miljøvenlig melamin. Alle høj- og underskabssider i hyldeskabe er forsynet med kombinationshuller med 3,2 cm afstand, der muliggør individuel placering af hylder og inventardele. 

Alle skabe er som standard forsynet med en 3,0 mm lakeret træfiberplade som bagklædning. Forkanter leveres altid i slidstærkt kunststofmateriale (ABS). Alt plademateriale til fremstilling af HTH køkkenet overholder skandinaviske og tyske miljønormer.

Skuffer | HTH GO

Skuffer, bakker og udtræk

HTHs LUX-metalskuffer: LUX-metalskufferne er fremstillet med dobbeltsidede metalsider og 1,6 cm kraftig bund. LUX-metalskuffer leveres altid med fuldudtræk og med ”soft” skuffelukning. Skufferne er godkendt til 30 kg.

Indvendige LUX-bakker: HTHs indvendige LUX-bakker er fremstillet med dobbeltsidede metalsider og 1,6 cm kraftig bund. LUX-bakker leveres altid med fuldudtræk og soft-luk. Bakkerne er godkendt til 30 kg.

HTHs trådudtræk og trådkurve: Trådudtræk og trådkurve er fremstillet i slidstærkt silver lakeret metal. Alle trådudtræk og trådkurve er monteret med rulleudtræk, der er forsynet med stop.

Fransk landkøkken i hvidt romantisk design

Sokler

HTHs sokler findes i standardhøjde 16,6 cm. De leveres forberedt til montering med sokkelben. Dette gælder også HTHs laminatsokkel i aluminiumlook.

Sokkelskuffer tilbydes både til melamin- og laminatsokler i højde 16,6 cm.

Funktionalitet | HTH GO

Funktionalitet

I udviklingen af HTH køkkenets skabsprogram har kravene til skabenes daglige anvendelse stået i centrum. Vi anvender kun de absolut bedste mekaniske dele i skabene. Derfor benytter vi kun leverandører, som kan dokumentere varens sikkerhed og modstandsdygtighed overfor daglig slitage og belastning.

HTHs skabsprogram er monteret med clip-on hængsel med en åbningsvinkel på 110°. Et teknisk velfungerende hængsel, som samtidig gør det let at af- og påmontere låger uden brug af værktøj.

Også når det gælder skuffeskinner, rulleudtræk og øvrige køkkenbeslag anvendes der kun gennemtestede materialer.

Vi står klar til at hjælpe

 

Har du brug for flere detaljer og produktinformation, er du altid velkommen til at kontakte os.