Hvidt bryggers fra HTH GO Hvidt bryggers fra HTH GO

Model Glat Hvid som vist her

19.669,-

Se hvad du får med i prisen

1 højskab, 6 underskabe og sokkel.

Laminatbord, vask og blandingsbatteri.

Greb: Hvid Nude

Ekskl. hvidevarer lys og levering.

Stort hvidt garderobeskab i model Glat Hvid Stort hvidt garderobeskab i model Glat Hvid

Model Glat Hvid som vist her

3.875,-

Se hvad du får med i prisen

2 højskabe og sokkel

Greb: Shape

Ekskl. levering

Når et hvidt garderobeskab er drømmen

Er du på udkig efter hvide garderobeskabe? Og søger du et klassisk og enkelt look? Så er Glat Hvid designet måske lige noget for dig.

Glat Hvid er en af vores meget populære design til garderobeskabe, og det er der flere gode grunde til. Her får du nemlig virkelig meget for pengene; et hvidt garderobeskab i et tidløst dansk design, der har slidstærke låger og som er nem at gøre ren. Et enkelt og eftertragtet hvidt look, der passer ind i alle boliger og et slutresultat, der ikke koster en formue. Det forklarer alt sammen, hvorfor Mono er en favorit hos mange.

Fakta:

Glat Hvid er en 16 mm robust låge belagt med silkemat melamin, der gør den slidstærk og nem at rengøre. Lågen er kantet med et kraftigt kunststof-bånd, der fuldender det klassiske design.

HTH GO

Tegn din garderobe

Med SmartDesigner kan du selv tegne din nye garderobe online. Du lægger mål ind og indretter din gardeobe - og få en 3D-tegning inkl. pris retur.

Læs mere her

GarderobeindretningOpen

 

Alting bliver meget lettere, når du kan overskue, hvad du har i garderoben. HTH GOs garderobeskabe er nemme at indrette, og vores utallige muligheder, gør det nemt at sikre overblik og fuld pladsudnyttelse.

Vælg f.eks. vores udtrækskurve og bakker i stedet for hylder, så du uden besvær får styr på selv det, der ligger allerinderst inde. Organiser dine bælter og slips i vores særlige udtræksholdere, få styr på skoene og sæt en ekstra bøjlestang op, hvis du har mange skjorter. Selv vasketøjskurven kan du få plads til og gemt af vejen i et velindrettet garderobeskab.

Køb garderobeindretning online eller kig forbi butikken, hvor du finder både inspiration og hjælp til indretningen. 

Valg af grebOpen

 

De greb du vælger til din garderobe har både betydning for garderobens stil og funktion. Start med at vælge de låger du bedst kan lide og glæd dig så over, at lige meget hvilke låger, du falder for, så er vores udvalg af greb så stort, at vi har de perfekte greb til.

Om grebet skal være stort eller småt afhænger helt af lågen og af, hvad du bedst kan lide at holde ved. Er du til det helt enkle look, kan du også vælge soft-push og få låger, der er helt grebsfrie.  

 

Køb dine greb online eller kig forbi butikken, hvor du har mulighed for at se og afprøve de forskellige valgmuligheder. 

 

Køb dine garderobeskabe online


Garderobeskab 211,2 cm høj med bøjlestang og hylde

Garderobeskab 211,2 cm høj med bøjlestang og hylde

  • 5 års garanti
  • Højde 211,2 cm
  • Inklusiv låge/front
Pris 1.561,25 DKK inkl. moms
Garderobeskab med sokkel, hylder og 15 cm trådkurve

Garderobeskab med sokkel, hylder og 15 cm trådkurve

  • Højde 206,8 cm
  • Inklusiv sokkel
  • Inklusiv låge/front
Pris 2.765,00 DKK inkl. moms