Gråt bryggers fra HTH GO Gråt bryggers fra HTH GO

Model Grå Silke som vist her

22.105,-

Se hvad du får med i prisen

1 højskab, 6 underskabe og sokkel.

Laminatbord, vask og blandingsbatteri.

Greb: Stål Nude

Ekskl. hvidevarer lys og levering.

Stilsikkert gråt garderobeskab

Den grå farve er populær overalt – også i garderoben! Er du også vild med et gråt look, er modellen Dekor Grå Silke et rigtig godt valg til et moderne gråt garderobeskab.

Grå garderobeskabslåger er et rigtig godt alternativ, hvis du ønsker en garderobe, der skal skille sig lidt ud fra mængden. Grå Silkes afdæmpede, matte overflade er ikke blot elegant – den er også nem at rengøre og kræver ikke vedligeholdelse.

Et gråt garderobeskab i model Grå Silke er nem at kombinere med størstedelen af vores greb, og du kan dermed vælge lige det, der sætter dit personlige touch på det endelige look. Resultatet er smukke grå garderobeskabe – helt i takt med tidens trend.

Grå Silke designet fås også til dine låger på badeværelset og i køkkenet – derved kan du skabe en flot sammenhængende stil i hele boligen.

Fakta:
Grå Silke er 18 mm slidstærke og robuste låger, der er nemme at rengøre. Lågerne har afrundede kanter og er beklædt med mat, grå folie på forsiden og en hvid silkemat overflade af melamin på bagsiden. 

HTH GO

Tegn din garderobe

Med SmartDesigner kan du selv tegne din nye garderobe online. Du lægger mål ind og indretter din gardeobe - og få en 3D-tegning inkl. pris retur.

Læs mere her

GarderobeindretningOpen

 

Alting bliver meget lettere, når du kan overskue, hvad du har i garderoben. HTH GOs garderobeskabe er nemme at indrette, og vores utallige muligheder, gør det nemt at sikre overblik og fuld pladsudnyttelse.

Vælg f.eks. vores udtrækskurve og bakker i stedet for hylder, så du uden besvær får styr på selv det, der ligger allerinderst inde. Organiser dine bælter og slips i vores særlige udtræksholdere, få styr på skoene og sæt en ekstra bøjlestang op, hvis du har mange skjorter. Selv vasketøjskurven kan du få plads til og gemt af vejen i et velindrettet garderobeskab.

Køb garderobeindretning online eller kig forbi butikken, hvor du finder både inspiration og hjælp til indretningen. 

Valg af grebOpen

 

De greb du vælger til din garderobe har både betydning for garderobens stil og funktion. Start med at vælge de låger du bedst kan lide og glæd dig så over, at lige meget hvilke låger, du falder for, så er vores udvalg af greb så stort, at vi har de perfekte greb til.

Om grebet skal være stort eller småt afhænger helt af lågen og af, hvad du bedst kan lide at holde ved. Er du til det helt enkle look, kan du også vælge soft-push og få låger, der er helt grebsfrie.  

 

Køb dine greb online eller kig forbi butikken, hvor du har mulighed for at se og afprøve de forskellige valgmuligheder. 

 

Køb dine garderobeskabe online


Garderobeskab med sokkel, hylder og 15 cm trådkurve

Garderobeskab med sokkel, hylder og 15 cm trådkurve

CampaignSpar 25% på bad og garderobe

Normal price3.545,00 DKK

Pris 2.658,75 DKK inkl. moms
Garderobeskab med sokkel, bøjlestang og praktisk opdeling

Garderobeskab med sokkel, bøjlestang og praktisk opdeling

  • Højde 206,8 cm
  • Inklusiv sokkel
  • Inklusiv låge/front

CampaignSpar 25% på bad og garderobe

Normal price2.351,25 DKK

Pris 1.763,44 DKK inkl. moms