Kvadrat

Kvadrat | HTH Kvadrat | HTH

Model Hvid Kvadrat som vist her

17.496,-

Før: 23.328,-

Se hvad du får med i prisen

1 højskab, 6 underskabe og sokkel.

Laminatbord, vask og blandingsbatteri.

Greb: Hvid Nude

Ekskl. hvidevarer lys og levering.

Hyggelig garderobe i hvid

Skal din garderobe emme af hygge og landlig stil? Og vil du gerne have klassiske hvide skabe, der passer til den nordiske stil? Så er vores model Hvid Kvadrat et oplagt valg til din nye garderobe.

Hvid Kvadrat er skabt til det nordiske hjem med et fint og enkelt ramme-look i et stilrent og klassisk design. Stilen emmer af hygge og god stemning, og vil du fremhæve den, har du mange muligheder i vores udvalg af små, fine greb.

Garderobeskabenes låger er lakeret med hvidt, slidstærkt lak. Det gør dem nemme at rengøre og modstandsdygtige overfor hverdagens strabadser. Hvis du gerne vil gennemføre den hyggelige stil i hele hjemmet, kan du naturligvis vælge model Hvid Kvadrat til både køkken og bad.

Fakta:

Hvid Kvadrat er 19 mm låger med ramme-look, der er behandlet med vandbaseret, mat lak. Lakken er slidstærk, hvilket  gør det nemt at rengøre lågerne.

HTH GO

Tegn din garderobe

Med SmartDesigner kan du selv tegne din nye garderobe online. Du lægger mål ind og indretter din gardeobe - og få en 3D-tegning inkl. pris retur.

Læs mere her

GarderobeindretningOpen

Udnyt pladsen i din garderobe optimalt

 

Indretningen af din garderobe er vigtig, når du skal holde orden og udnytte pladsen optimalt. Der er utallige muligheder, når du går på opdagelse i vores store sortiment inden for garderobeløsninger.

Hylder er standardindretning i en garderobe, men det er ikke altid det mest praktiske valg. Det kan eksempelvis være svært at få fat i de ting, du har placeret bagerst på nederste hylde samt at organisere småting som slips og bælter. Her kan bakker og udtrækskurve være en god idé at integrere i din skabsindretning, fordi du let kan trække dem ud og se deres indhold. Du kan også få en særlig slips- og bælteholder, der kan hjælpe dig med at holde orden i din garderobe.

Køb garderobeindretning online eller besøg din lokale HTH butik, hvor du kan finde inspiration og få rådgivning til indretningen af din nye garderobe.

Valg af grebOpen

Smukke og funktionelle greb

 

Greb er med til at understrege garderobens stil, men de har også en særdeles praktisk funktion. Tænk bare over, hvor ofte du åbner og lukker dine garderobeskabe, og derved tager fat om grebene.

Overvej om du vil følge stilen eller bryde den. Model Hvid Kvadrat har et ramme-look der lægger op til små, enkle knopgreb, men du kan også skabe en kontrast til stilen med moderne, aflange greb. Tænk over, hvilken stemning du ønsker at skabe i din garderobe, når du vælger ny garderobe

I vores udvalg af greb kan du finde inspiration til, hvilke der er de rigtige for dig. Uanset hvad du drømmer om, har vi en lækker løsning, der kan opfylde dine personlige ønsker.