Stilrent og klassisk bryggers i hvid Stilrent og klassisk bryggers i hvid

Model Next Hvid Højglans som vist her

18.021,-

Før: 24.028,-

Se hvad du får med i prisen

1 højskab, 6 underskabe og sokkel.

Laminatbord, vask og blandingsbatteri.

Greb: Hvid Nude

Ekskl. hvidevarer lys og levering.

Elegante og klassiske garderobeskabe

Det grebsløse look er ikke bare enkelt og klassisk – i højglans bliver det også eksklusivt og elegant. Next Hvid Højglans er derfor et rigtigt godt design til dig, der ønsker et klassisk garderobeskab.

Next Hvid Højglans har udfræsede grebsspor, der frem for traditionelle greb giver lågen et meget enklere, ubrudt look. Lågerne er lakeret med slidstærk, hvid højglanslak, der både er praktisk at rengøre, nem at vedligeholde og reflekterer lyset, så rummet kommer til at virke større.

Next Hvid Højglans er et virkelig godt bud til dig, der ønsker tidløse og klassiske garderobeskabe. Ønsker du samme look, men uden højglans fås modellen også til en endnu mere fordelagtig pris med almindelig hvid lak i model Next Hvid.

Fakta:

Next Hvid Højglans er 19 mm låger med udfræsede vandrette spor. Lågerne er overfladebehandlet med en slidstærk, hvid lak i højglans, der reflekterer lyset, og derved får rummet til at virke større.

HTH GO

Tegn din garderobe

Med SmartDesigner kan du selv tegne din nye garderobe online. Du lægger mål ind og indretter din gardeobe - og få en 3D-tegning inkl. pris retur.

Læs mere her

GarderobeindretningOpen

 

Alting bliver meget lettere, når du kan overskue, hvad du har i garderoben. HTH GOs garderobeskabe er nemme at indrette, og vores utallige muligheder, gør det nemt at sikre overblik og fuld pladsudnyttelse.

Vælg f.eks. vores udtrækskurve og bakker i stedet for hylder, så du uden besvær får styr på selv det, der ligger allerinderst inde. Organiser dine bælter og slips i vores særlige udtræksholdere, få styr på skoene og sæt en ekstra bøjlestang op, hvis du har mange skjorter. Selv vasketøjskurven kan du få plads til og gemt af vejen i et velindrettet garderobeskab.

Køb garderobeindretning online eller kig forbi butikken, hvor du finder både inspiration og hjælp til indretningen. 

Valg af grebOpen

 

De greb du vælger til din garderobe har både betydning for garderobens stil og funktion. Start med at vælge de låger du bedst kan lide og glæd dig så over, at lige meget hvilke låger, du falder for, så er vores udvalg af greb så stort, at vi har de perfekte greb til.

Om grebet skal være stort eller småt afhænger helt af lågen og af, hvad du bedst kan lide at holde ved. Er du til det helt enkle look, kan du også vælge soft-push og få låger, der er helt grebsfrie.  

 

Køb dine greb online eller kig forbi butikken, hvor du har mulighed for at se og afprøve de forskellige valgmuligheder. 

 

Køb dine garderobeskabe online


Garderobeskab 211,2 cm høj med bøjlestang og hylde

Garderobeskab 211,2 cm høj med bøjlestang og hylde

  • 5 års garanti
  • Højde 211,2 cm
  • Inklusiv låge/front

CampaignSPAR 25% på HTH GO

Normal price1.561,25 DKK

Pris 1.170,94 DKK inkl. moms
Garderobeskab med sokkel, hylder og 15 cm trådkurve

Garderobeskab med sokkel, hylder og 15 cm trådkurve

  • Højde 206,8 cm
  • Inklusiv sokkel
  • Inklusiv låge/front

CampaignSPAR 25% på HTH GO

Normal price2.765,00 DKK

Pris 2.073,75 DKK inkl. moms