Hvidt bryggers i fransk landstil fra HTH GO Hvidt bryggers i fransk landstil fra HTH GO

Model Sense Som vist her

17.496,-

Før: 23.328,-

Se hvad du får med i prisen

1 højskab, 6 underskabe og sokkel.

Laminatbord, vask og blandingsbatteri.

Greb: Hvid Nude

Ekskl. hvidevarer lys og levering.

Et klassisk fransk garderobeskab

Drømmer du om et look med klassiske franske garderobeskabe, men med et moderne touch? Så er vores model Sense sikkert noget for dig.

Sense har det klassiske franske garderobelook, men er samtidig skabt til det nordiske hjem. Her er rammen udfræset i lågen, hvilket giver et stringent udtryk, der passer godt ind i den nordiske stil. Hvis du vil understrege den charmerende stil, har du et hav af muligheder i vores udvalg af små fine greb.

Garderobeskabenes låger er lakeret med hvid slidstærk lak, der gør dem modstandsdygtige overfor hverdagens strabadser, og de er tilmed nemme at vedligeholde. Hvis du vil gennemføre den franske stil, kan du naturligvis også vælge model Sense til både køkken og bad.

Fakta:

Sense er 16 mm låger med ramme-look udfræset i lågen. Lågerne har bløde kanter med en lille radius og er lakeret med slidstærk, vandbaseret lak, som gør dem lette at rengøre.

HTH GO

Tegn din garderobe

Med SmartDesigner kan du selv tegne din nye garderobe online. Du lægger mål ind og indretter din gardeobe - og få en 3D-tegning inkl. pris retur.

Læs mere her

GarderobeindretningOpen

 

Alting bliver meget lettere, når du kan overskue, hvad du har i garderoben. HTH GOs garderobeskabe er nemme at indrette, og vores utallige muligheder, gør det nemt at sikre overblik og fuld pladsudnyttelse.

Vælg f.eks. vores udtrækskurve og bakker i stedet for hylder, så du uden besvær får styr på selv det, der ligger allerinderst inde. Organiser dine bælter og slips i vores særlige udtræksholdere, få styr på skoene og sæt en ekstra bøjlestang op, hvis du har mange skjorter. Selv vasketøjskurven kan du få plads til og gemt af vejen i et velindrettet garderobeskab.

Køb garderobeindretning online eller kig forbi butikken, hvor du finder både inspiration og hjælp til indretningen. 

Valg af grebOpen

 

De greb du vælger til din garderobe har både betydning for garderobens stil og funktion. Start med at vælge de låger du bedst kan lide og glæd dig så over, at lige meget hvilke låger, du falder for, så er vores udvalg af greb så stort, at vi har de perfekte greb til.

Om grebet skal være stort eller småt afhænger helt af lågen og af, hvad du bedst kan lide at holde ved. Er du til det helt enkle look, kan du også vælge soft-push og få låger, der er helt grebsfrie.  

 

Køb dine greb online eller kig forbi butikken, hvor du har mulighed for at se og afprøve de forskellige valgmuligheder. 

 

Køb dine garderobeskabe online


Garderobeskab 211,2 cm høj med bøjlestang og hylde

Garderobeskab 211,2 cm høj med bøjlestang og hylde

  • 5 års garanti
  • Højde 211,2 cm
  • Inklusiv låge/front

CampaignSPAR 25% på HTH GO

Normal price1.561,25 DKK

Pris 1.170,94 DKK inkl. moms
Garderobeskab med sokkel, hylder og 15 cm trådkurve

Garderobeskab med sokkel, hylder og 15 cm trådkurve

  • Højde 206,8 cm
  • Inklusiv sokkel
  • Inklusiv låge/front

CampaignSPAR 25% på HTH GO

Normal price2.765,00 DKK

Pris 2.073,75 DKK inkl. moms
Mesh kurve i silver - 3 stk

Mesh kurve i silver - 3 stk

CampaignSPAR 25% på HTH GO

Normal price935,00 DKK

Pris 701,25 DKK inkl. moms