Drømmekøkkener i små bidder
Uden merpris*

Nul renter, nul gebyrer og nul udbetaling.


Har du smag for nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe, så kan du finansiere drømmen helt uden sure renter, gebyrer og udbetaling hos HTH. Du kan låne helt op til 250.000 kr. over 3-60 måneder, hvis du er over 18 år og ikke registreret i RKI/Debitor Registret.

Finansiering er altid af varens kontantpris og kan ikke anvendes i forbindelse med kampagner og specialtilbud. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans.

*Nul udbetaling, nul renter og nul gebyrer. F.eks. ved køb af varer for 40.000 kr. er månedlig betaling 834 kr. i 48 måneder. Det samlede kreditbeløb og det beløb der skal betales tilbage er 40.000 kr. De samlede omkostninger er 0 kr. Fast debitorrente er 0,00%. ÅOP er 0,0%.

Finansiering | HTH GO
Finansiering | HTH GO

 

VI HJÆLPER DIG
Kom ind til HTH, så hjælper vi dig med at udfylde et ansøgningsskema online. Tag dit sygesikringskort og billedlegitimation med, f.eks. kørekort eller pas. Svaret på din ansøgning kommer i løbet af ti minutter, såfremt Nordea Finans kan godkende dig.

Finansieringsbeløbet når du køber HTH GO kan være fra 2.000,- op til 250.000,-

SÅDAN FÅR DU DINE PENGE
Når din ansøgning er godkendt, får din HTH-butik besked. Du får en låneaftale i butikken. Den underskrives og afleveres samme sted. Lånet udbetales til din HTH-butik, når Nordea Finans har behandlet det færdigt. Du modtager en kvittering for, at det, du har købt hos HTH, er betalt. Der er 14 dages fortydelsesret.

 

 

Find din nærmeste HTH-butik

Butikker | HTH GO

Skal vi hjælpe dig med at realisere dine køkkendrømme? Find din nærmeste HTH-butik og bliv klogere på, hvordan en finansiering kan være fordelagtig for dig. 

Find den nærmeste HTH-butik her