HTH GO konceptet

HTH GO er gør-det-selv designkøkken til budgetpris. Læs mere om konceptet, og se hvordan du kan få et lækkert og billigt køkken, bad eller garderobe.

Sofie Hother | The GO Challenge | HTH GO Sofie Hother | The GO Challenge | HTH GO

Model Mono som vist her

25.334,-

Se hvad du får med i prisen

2 højskabe, 5 underskabe og sokkel.

Laminatbordplade, blandingsbatteri og vask.

Greb: Hvid Nude

Ekskl. lys, hvidevarer og levering.

Få en pris på din køkkendrøm i model Mono

Mere dig. Mindre pris | HTH GO

HTH Gør Det Selv bliver til HTH GO

Tankegangen fra HTH Gør Det Selv er intakt efter, at vi har skiftet navn til HTH GO: Du kan selv stå for at måle op, designe, hente og montere - men vi hjælper gerne med det, du har brug for.

 

Et nyt Gør Det Selv koncept

HTH GO er et nyt køkkenkoncept, der består af en udvalgt designkollektion til dig, der kan og vil selv. Du får den samme velkendte HTH-kvalitet til en pris, der er svær at matche.

Vi har forbedret det gamle HTH Gør Det Selv koncept, og derved får du mere design og personlighed til samme lave pris. Det kalder vi: Mere dig. Mindre pris.

Flere muligheder med HTH GO

Forskellen fra HTH Gør Det Selv er, at du har flere muligheder med HTH GO. Det er dig, der bestemmer hvad og hvor meget, du vil stå for.

Du bestemmer

Hvis du allerede har en ide om, hvordan dit køkken skal se ud, kan du tegne det online med vores 3D-tegneprogram. Vil du have vores hjælp, kan du bruge "Køkken på 24 timer", hvor vi tegner dit køkken gratis og uforpligtende.

Du kan selv vælge, om du vil hente dit køkken på vores lokale lager, eller om det skal leveres. Og når du skal samle og montere køkkenet, kan du vælge selv at gøre det eller få professionel hjælp.

Du bestemmer hele vejen.

Kristine Mandsberg | The GO Challenge | HTH GO

Hos HTH GO ved vi, at der ikke er to ens køkkenløsninger. Derfor får du frihed til selv at vælge, hvor meget du vil og hvad, vi skal stå for.

Lyst køkken i træ-look fra model Oslo

DKK 18.662,-

Det er nemt at købe nyt køkken

Onlinekonceptet bag HTH Gør Det Selv er ført videre til HTH GO. Du kan nemlig fortsat nemt gøre det selv, ved at benytte dig af vores webshop.

Designkollektionen består af 12 nøje udvalgte køkkendesign, der - ligesom tilbehør og hvidevarer - kan købes online.

Køb HTH GO online.

Det skal være nemt at gøre det selv

Når du køber online hos HTH GO, bestemmer du selv, om leveringen skal ske direkte til din dør, eller om du vil hente dine varer i din nærmeste HTH-butik. Det gør du ved at klikke af, hvilken form for levering du ønsker, når du bestiller. 

Det skal være nemt at gøre det selv, og derfor kan du altid finde tips og gode råd til dine projekter på HTH GO.

Fransk landkøkken i hvidt romantisk design

DKK 12.157,-

Designkollektion til alle rum

Vores designkollektion er ikke kun til et Gør Det Selv køkkenet. Kollektionen er designet til at opfylde dine drømme i alle rum. Det er dansk design og kvalitet til en pris, der giver dig råd til mere.

Trænger du til at pifte badeværelset op, eller skal garderoben fornyes, er designkollektionen fra HTH GO en løsning, der opfylder alle krav til design, kvalitet og pris.

Hvidt minimalistisk bryggers fra HTH GO

DKK 19.096,-

Oslo bryggers i træ-look

Del dine drømme op i bidder

Du får mere end et billigt køkken, bad eller garderobe hos HTH GO. Det koster ikke noget at drømme, og det behøver faktisk heller koste noget at realisere dem. Én af de mange fordele ved HTH GO er, at det er dig, der bestemmer – også når det kommer til betaling.

Foretrækker du, at dele betalingen op i mindre bidder, kan du finansiere dem uden sure renter, gebyrer eller udbetaling hos HTH GO. 

Finansiering | HTH GO

HTH GO: Vi gør det sammen

 
Vi er alle forskellige. Det er derfor, at vi giver dig friheden til at vælge, hvor meget du selv vil og hvad, vi skal stå for.
Hos HTH GO gør vi det sammen – det er dig, der designer, og vi hjælper med det, du har brug for. 

Foretrækker du, at vi gør det for dig – at vi designer, leverer og monterer – er HTH den rette løsning
til dit nye køkken, bad, garderobe eller bryggers.