Cupcakes

Du går aldrig galt i byen med en chokolade cupcake, når du skal bage til både børn og voksne.

Chokolade Cupcakes (12 stk)

225 g sukker
3 æg
1 vaniljestang
175 g chokolade
150 g smør
40 g kakaopulver
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
2 dl mælk
100 g hakket chokolade (bland gerne hvid-, mælke- og mørkchokolade)

Sådan gør du:

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud. Bland kornene med sukker og pisk dem med æggene.

Smelt smørret i en gryde, tag gryden af varmen og rør 175 g mørk chokolade i til al chokoladen er smeltet. Rør chokoladeblandingen i æggesnapsen sammen med mælken.

I en ny skål blandes mel, salt, kakao og bagepulver. Vend den hakkede chokolade i - gem lidt til at drysse over til sidst. Rør melblandingen i chokolademassen.

Fordel dejen i 12 muffinsforme af papir – placer dem gerne i en fast form - og drys det sidste hakkede chokolade over alle muffins.

Bages ved 175 grader varmluft i 15-18 minutter.

Sigt evt. lidt flormelis på toppen.