Familiepizza

Du går aldrig galt i byen med en hjemmelavet pizza, når der skal skrues op for familiehyggen.

Pizza med skinke og rucola (ca. 4 pers.)

2 ½ dl vand
25 g gær
1 tsk groft salt
1 ½ tsk olie
400 g hvedemel
2 dl pizzasauce
Lufttørret skinke
Revet ost
Cherrytomater
50 g rocula
Revet parmesan

Sådan gør du:

Hæld vandet i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt salt, olie og mel. Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med plastik og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tænd for ovnen og sæt en bageplade til opvarmning.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Rul dejen ud til en firkantet plade og læg den på et stykke bagepapir.

Smør tomatsaucen ud i et tyndt lag og fordel revet ost og skinke over dejen. Træk bagepapiret med pizzaen over på den varme bageplade og bag pizzaen midt i ovnen ved 250 grader ca. 13-15 min.

Fordel rucola, cherrytomater og revet parmesan på pizzaen før den serveres.