Dansk design og kvalitet

Med HTH GO får du ægte dansk køkkendesign, produceret på vores egne fabrikker i Danmark. Det betyder tradition for kvalitet, og at vi hele tiden kan teste og kontrollere alt. Det betyder også et sundt indeklima, et minimum af miljøpåvirkning og ordnede arbejdsforhold for dem, der laver dit køkken. Så jo, kvalitet og små priser kan sagtens gå hånd i hånd.

25 års garanti

I køkkenet foregår der noget hver eneste dag. Lågerne ryger op og i utallige gange. Og skufferne bliver trukket ud og skubbet ind igen og igen. Det kræver gedigent materiel og ædle dele, at få det hele til at glide år efter år. Derfor giver vi 25 års garanti på skuffesider og skinner, hængsler, trådvarer og de skinner og metalbeslag, der hører til trådvarerne. Garantien omfatter ikke affaldssystemer, hvidevarer, gasdæmpere, blandingsbatterier og elektroniske komponenter.

5 års garanti

Vi giver dig fem års garanti på dit køkken, bad og garderobe. Skabe, bordplader, vaske, blandingsbatterier (drypgaranti), greb, soft-push, LED belysning og indbygningsspots er dækket af garantien.

2 år på resten

Du får to års garanti på de øvrige dele til dit bad, garderobe og køkken, for eksempel hårde hvidevarer og frithængende lamper. Det betyder på ingen måde begrænsninger af dine rettigheder som forbruger i forhold til de ufravigelige regler, der står i Købeloven.

Indeklima

Indeklima som du kan være tryg ved

Indeklimamærket, der administreres af Teknologisk Institut, sikrer, at de afprøvede materialer lever op til strenge krav om afgasning og lugtafgivelse, og at de dermed ikke forringer indeklimaet eller påvirker sundhed og velbefindende.

Fsc

Vi tager hensyn til natur, dyr og mennesker

Alle vores bordplader af tropisk træ er FSC®-certificerede som garanti for, at de stammer fra  ansvarligt skovbrug og andre kontrollerede kilder, samt at der tages hensyn til naturen, dyrene og de mennesker, der er involveret i skovdriften.