Forny badeværelset

Har du et gammelt badeværelse der trænger til en ansigtsløftning? Eller har du bare brug for, at der skal ske noget nyt når du træder ind på badeværelset?

Selv om budgettet ikke er stort kan du nemt forny dit badeværelse og fylde det med lækre detaljer. Se på dit badeværelse med nye øjne og snup nogle af vores ideer, så du kan komme i gang med forvandlingen.

Badeværelse i fransk stil i model Sense

Små detaljer gør en stor forskel

Badeværelset er kendt for at være et omkostningstungt og omstændeligt rum, når det skal fornyes. Men det behøver det ikke at være. Du skal nemlig kun ændre få ting for at få en stor effekt. 

Mørkt og eksklusivt badeværelse i model Havana

Model Havana

Forny badeværelset med nye greb | HTH GO

Skift til nye greb

Forny dine låger

Forny badeværelset med nye låger | HTH GO
Skab orden på badeværelset | HTH GO

Skab orden i skufferne

Badeværelse med skråvæg - Model Oslo i lyst træ-look

Forny badeværelset med nye greb eller låger

En af de mange måder du kan forny dit badeværelse på, er at skifte de gamle låger eller greb. Både greb og låger er nemlig en vigtig del af hele looket, og så er det en let måde at få et helt ”nyt” badeværelse på.

Det eneste du skal tænke på er, at de nye låger skal være i samme mål som de gamle, og de nye greb skal kunne monteres i de gamle grebs huller.

Se hele vores udvalg af greb online.

Model Mono

Mere wellness. Mindre pris | HTH GO

Mange delelementer

Stilen på dit badeværelse skabes af mange små delelementer. Det kan du udnytte, når du vil forny dit badeværelse uden at bruge en formue.

Har du et enkelt, traditionelt spejl, kan du i stedet hænge to spejle lidt forskudt – det vil give badeværelset et helt nyt moderne look.

Dit armatur kan også skiftes og her kan du både ændre design, materiale og størrelse, så længe du tager højde for det eksisterende hul i vask eller bordplade.

Er din bordplade på badeværelset ved at se lidt trist ud, er det også et af de delelementer, du forholdsvis nemt kan skifte. Se udvalget online eller besøg din nærmeste HTH-butik, hvor du kan finde rigtig meget inspiration. 

Skab orden i skuffer og skabe

Forny badeværelset | HTH GO

Du kan også lave en lille silleben af smukke ting og lave en udstilling i vindueskarmen eller på badeværelsesbordet.

Når badeværelset skal fornyes, kan det godt betale sig at rydde op og sortere i cremer, make-up, shampoo og vatrondeller.

Nøglen til et velorganiseret badeværelse er at gemme alt det væk, som du sjældent bruger og gerne i overskuelige skuffer, der er tilpasset det indhold, der er i dem.

Se hvilke muligheder du har for at indrette dine skuffer

Kosmetikindsats | HTH GO

Få endnu mere inspiration

Der er mange måder, du kan forny dit badeværelse på. Kom ind i HTH butikken og få rådgivning af vores erfarne konsulenter, der har masser af idéer til, hvordan du kan få skiftet stilen på dit badeværelse.