Guide til at samle og montere skuffer i et skab

Denne korte trin-for-trin video viser dig, hvordan du samler dine HTH GO skuffer og monterer skufferne i et skab.

Se den korte video og lær hvordan du samler en skuffe og monterer den i et skab

Her lærer du at samle tingene i den optimale rækkefølge, så du får det perfekte resultat.

Videoen hjælper dig med hurtigt og problemfrit at få dine HTH GO skuffer gjort klar til at montere i et skab.

Nemt at Gøre-Det-Selv

Det skal være nemt, når du skal samle skufferne til dit nye køkken, bad eller garderobe fra HTH GO. Vores skuffer er designet til, at være både lette at samle og montere i et skab. Følg den korte trin for trin-video for at se, hvordan du nemt og simpelt samler dine skuffer fra HTH GO og monterer dem i et skab.

 

Skab dig et overblik

Det er vigtigt, at du kommer godt fra start, når du skal samle dine skuffer. Start med at kontrollere, at der er alle de ting, du skal bruge for at samle skuffen. For at du nemmest bevarer overblikket, kan du med fordel starte med at dele genstandene ud i bunker. På den måde kan du kontrollere, at du har alle de nødvendige ting for at samle skuffen.

Et grebløst køkken med køkkenø - HTH

Saml skuffen i den rigtige rækkefølge

Det er ikke ligegyldigt, hvilken rækkefølge du samler skuffen i. Start med den bagerste del af skuffen, og fortsæt derefter med siderne, samt eventuelle soft-luk skinner, inden du monterer bunden af skuffen.

Når det er gjort, fokuserer du på fronten af skuffen, hvor der skal monteres to beslag i hver side. Dernæst monterer du fronten på resten af skuffekorpusset, inden du skruer de sidste fire skruer fast i bunden af skuffen. Til sidst monteres de to rehlinger i hver sin side af skuffen.

Montering af skuffen i et skab

Når du skal montere skuffen i dit skab fra HTH GO, skal du være opmærksom på, at skinnerne til skuffen bliver monteret i samme højde. Der skal placeres og monteres en skinne i hver side af skabet, som du skal spænde fast med fire skruer.

Efter du har monteret skinnerne, skal den samlede skuffe placeres i skabet. Sådan fortsætter du, indtil alle skufferne er på plads i skabet.  

 

Undgå at skulle starte forfra

Ved at du samler og monterer skuffen i den rigtige rækkefølge, får du et perfekt resultat. På den måde undgår du lettere, at der sker fejl, som i sidste ende kan resultere i, at du skal starte forfra.