Guide til at samle skab og montere låge

Se den korte trin-for-trin video, der viser dig, hvor enkelt det er selv at samle et skab og montere en låge fra HTH GO.

Se den korte video og lær hvordan du samler et skab og monterer en låge fra HTH GO

Her lærer du at samle tingene i den optimale rækkefølge, så du får det perfekte resultat.

Den korte trin for trin video hjælper dig med hurtigt og problemfrit at få dine HTH GO lågeskabe gjort klar til brug.

Sådan monterer du en HTH GO låge | HTH GO

Kom godt fra start

Det er vigtigt, at du starter med at kontrollere, at du har alle de ting, du skal bruge, når du skal samle dit underskab. Samtidig er det en god idé, at du deler tingene op i bunker, når du tjekker, at der er alt det, du skal bruge. På den måde kan du bedst bevare overblikket, når du samler skabet.

 

Følg vejledningen step by step

Næste step er, at du lægger bunden og toppen (skurten) af skabet ved siden af hinanden. Når det er gjort, skal de otte rawlplugs monteres i de huller, der er vist på vejledningen. Sådan fortsætter du, step by step, indtil dit skabskorpus er samlet. 

Rækkefølgen er afgørende

Det er vigtigt, at du gør tingene i den rigtige rækkefølge, når du skal samle dit skab. Ved at gøre tingene i den rækkefølge, som videoen viser, får du et optimalt resultat. 

 

Samme procedure ved montering af låger

Når du skal montere dine låger, er det stort set samme procedure: Start med at tjekke, at alt er der, og følg derefter rækkefølgen minutiøst. Efter du har kontrolleret, at der er de ting, du skal bruge, kan du starte med selve monteringen.

Start med at montere beslagene i skabskorpusset, og skru derefter hængslerne fast på selve lågen. Til sidst afslutter du med at klikke hængslerne fast på beslagene.